Cropped landscape
Belföld
Keddig dönt Toroczkai, marad-e a Jobbikban
2018-05-1811:43
Keddig vár választ levelére Sneider Tamástól Toroczkai László, aznap sajtótájékoztatón fog beszámolni a döntéséről, marad-e a Jobbikban – erről a Hír TV-ben beszélt a politikus. Arra is utalt, hogy megkeresésére, sem az új elnök, sem Szabó Gábor pártigazgató nem reagált. Ezért határozta el, hogy napokon belül mindenképpen meghozza döntését Jobbik-tagságát illetően.
A következő napokban még több párttaggal, középvezetővel találkozni fog, akik nyíltan mellette kampányoltak a tisztújító kongresszus előtt. Korábban a Promenádnak adott interjút a szavazáson végül alulmaradt elnökjelölt. Toroczkai a lapnak azt mondta, kifejezetten pofátlan az az eljárás, amit vele szemben folytatnak. 

Súlyos döntések vannak készülőben. Minimum valamilyen platformban gondolkodunk a Jobbikon belül, de könnyen megeshet, hogy egy új és önálló mozgalmat alakítunk, hiszen a tagság többségének határozott igénye van erre
– fogalmazott a radikális politikus.
 
Gyöngyösi Márton, a Jobbik alelnöke Toroczkai László nyilatkozataira úgy reagált, reméli, hogy mindenki lehiggad, leülnek megbeszélni a dolgokat, és hamarosan már a Jobbik jövőjével tudnak foglalkozni. Azt is mondta, túlzásnak tartja Toroczkai azon kijelentését, hogy ha ő feláll, a párttagság fele követni fogja, bár bizonyára lesznek lemorzsolódók Gyöngyösi szerint is.

PestiSrácok.hu
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ