Cropped landscape
Külföld
Háttérkép: A nemzetállamok felszámolása a cél
2018-05-2417:55
Bayer Zsolt felidézte Békés Márton cikkét, melyben kiemelte: a helyi katonai államcsínyeket felváltotta a nemzetközi szervezetek és a „civilek” globális puccsa. Hozzátette: ez egy tökéletes megfogalmazása annak, ami ma a világban zajlik. Az ECHO TV Háttérkép című műsorának vendégei Boros Imre és Bogár László közgazdászok voltak, melyben kifejtették: nemzetközi szervezetek és a „civilek” globális harca mögött a világ legnagyobb gazemberei és a világot kifosztó erők állnak, például Soros György.
Bayer Zsolt kifejtette: a nemzetközi szervezetek és a magukat civileknek nevezők csoportja - a régi fogalmak szerint - számos helyén a világnak, katonai puccsot hajt végre, hogy átvegyék vagy megőrizzék az egyre nyilvánvalóbb illegitim hatalmukat. Globális puccsuk éke az úgynevezett korrupció elleni harc – tette hozzá.
Ebben a műsorban már lassan hét éve folyamatosan arról beszélünk, hogy létezik egy illegitim világhatalmi struktúra, ami a saját létezését is tagadja
- emelte ki Bogár László közgazdász. Hozzátette: a történelem során minden igazi hatalom arra törekedett, hogy azt a hitet keltse, hogy ő egyáltalán nem is létezik, hiszen aki nem létezik, azt nem lehet ellenőrizni. A közgazdász kiemelte: ez a hatalmi rendszer, amiről most beszélünk, azonban nem tudott az elmúlt 20-30 évben láthatatlan maradni:
A teljes beszélgetés:
ECHO TV - A nemzet hangja - Háttérkép
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ