Cropped landscape
Sport
Real Madrid – Liverpool ki nyeri a Bajnokok Ligáját?
2018-05-2617:10
Az este nagy kérdése pedig az, hogy a Real Madrid tizenharmadszor vagy a Liverpool hatodszor. Közben a döntő helyszínén bombariadó miatt kiürítettek öt metróállomást és a környékét, de a kijevi rendőrség nem sokkal később közölte, hogy a betelefonálók fenyegetései hamisnak bizonyultak. A két csapat viszont ebből semmit nem vett észre, már túl is vannak utolsó edzéseiken. 
A Real Madrid zsinórban harmadik Bajnokok Ligája döntőjét játssza. A spanyolok természetesen nagyon komolyan veszik a találkozót és minden eshetőségre felkészülnek. Cristiano Ronaldo tegnap már a tizenegyes rúgásokat gyakorolta a Kijevi Olimpiai Stadionban.
 
„Természetesen mindenre felkészültünk. Cristiano pedig teljesen felépült, remek formában van. Látszik rajta, hogy él-hal ezekért a meccsekért, ilyenkor mindig felszívja magát. Ez a szezon utolsó meccse, nem csoda, hogy 140%-ot szeretne nyújtani” 
- nyilatkozta Zinédine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője. 
 
Azonban nem csak Ronaldo szeretne 140%-ot nyújtani, hanem a liverpooli támadóhármas is erre készül. A Szaláh-Firmino-Mané hármas idén 29 gólt lőtt a BL-ben, a Liverpool pedig a legtöbb gólt szerezte a Bajnokok Ligája történetében, szám szerint 46-ot.
 
„Sok időbe telt, de most újra döntőbe jutottam, ez remek érzés. Az pedig külön öröm, hogy ezzel a csapattal lehetek itt. Már most büszke vagyok a srácokra, innentől kezdve csak az a feladat, hogy a saját játékunkat hozzuk” 
- nyilatkozta a Jürgen Klopp, a Liverpool FC menedzsere.
 
A Real Madrid 13. BEK/BL trófeáját nyerheti meg ma este, míg a Liverpool a hatodik sikerére hajt. 
 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ