Cropped landscape
Sport
Zsinórban negyedszer is döntős a Warriors
2018-05-2916:17
A Golden State Warriors lesz a Cleveland Cavaliers ellenfele az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság nagydöntőjében, miután 101-92-re legyőzte a Houston Rockets csapatát a párharc hetedik, mindent eldöntő mérkőzésén. 
Kezdő irányítója, Chris Paul nélkül várta a mindent eldöntő hetedik mérkőzést a Houston Rockets. Ettől függetlenül a találkozót a hazaiak kezdték jobban. A második negyed közepére már 15 ponttal is meglógtak James Hardenék, végül 10 pontos előnnyel mehettek szünetre.
 
A fordulás után jött a szokásos harmadik negyedbeli Warriors-henger. Steph Curry egyedül 14 pontot vállalt ebben a játékrészben csapata 33 pontjából. A Rockets ezzel szemben viszont nagyon gyengén dobott. A második negyedtől zsinórban 27 triplát dobtak mellé, így nem tudták tartani ellenfelük tempóját.
 
Az utolsó negyedben már csak futott az eredmény után a Houston, de nem sikerült érdemben felzárkózniuk. Végül 101-92-re nyert a Warriors, amely így zsinórban negyedjére jut az NBA nagydöntőjébe, ahol sorozatban negyedszer rendeznek Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers párharcot. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ