Cropped landscape
Külföld
Filip Dewinter: A harmadik iszlám invázió zajlik Európában
2018-06-1416:24
Filip Dewinter, orbán viktor, migráció, iszlám, illegális bevándorlás, menekültpolitika
Az iszlám volt az első és a legfőbb ellensége Európának. A történelem során már kétszer kellett megküzdenünk vele, a mostani pedig a harmadik iszlám invázió, amely Európa ellen zajlik - nyilatkozta az ECHO TV-nek Filip Dewinter. A jobboldali Flamand Érdek párt képviselője közölte: ki kell tiltani az iszlámot Európából, mivel nem létezik közös metszet az európai élettel. Orbán Viktor kapcsán úgy fogalmaztatott, jó példa arra, hogy nem az Uniónak való behódolás az egyetlen és jó lehetőség. 
Civilizációnk és identitásunk krízise a migrációs válság, amely nem csak politikai eredetű - nyilatkozta az ECHO TV-nek Filip Dewinter. A belga politikus szerint Európa erejét abban akarják megmutatni, hogy multikulturális, különböző népek élőhelye, és ez a gondolkodás nagyon sok problémát szül. 

A tömeges bevándorlás iszlamizációt jelent, elidegenedést a különböző kultúrák között, és identitásbeli konfliktusokat is okoz. Ebből pedig rengeteg harag és frusztráció származik az eredeti európai emberek részéről
- fejtette ki a jobboldali Flamand Érdek párt képviselője. Hozzátette, az emberek fellázadtak az európai elit, a politikai rendszer ellen, mert egyszerűen nem akarják a multikulti társadalmat, a tömeges bevándorlást és az iszlamizációt Európában. 

Jelenleg két különböző Európában élünk: van az emberek, a nemzetek Európája és van az EU Európája, a politikai korrektség Európája, amely az elitet jelenti
- fogalmazott Dewinter. Úgy látja, a konfliktust az okozza, hogy az európai politikai elit rá akarja kényszeríteni az emberekre a saját akaratát. Ez egy kulturális, politikai csata.
Harc a valódi Európa, az emberek Európája és az Európai Unió intézményei között
- húzta alá. 

Közölte: 

az iszlám nem tartozik Európához. Az iszlám nem kompatibilis Európával, az európai értékekkel, és az európai élettel. 
Az iszlám soha nem fog beilleszkedni az európai civilizációba, mert az ő értékeik teljesen ellentétesek a mieinkkel
- szögezte le Dewinter. Hozzátette, 

nincs közös metszet az iszlám értékek és az európai élet között. Éppen emiatt, ki kell tiltanunk őket Európából
- mutatott rá. 
Ki kell mondani, hogy többé nem élhetnek Európában iszlám közösségek, mivel nem tudnak alkalmazkodni a civilizációnkhoz
- jelentette ki.

A belga politikus szavai szerint Európa mindig az iszlám ellen volt. Az iszlám volt az első és a legfőbb ellenségünk, akik ellen a történelem során már kétszer meg kellett küzdenünk. Szerinte jelenleg a harmadik iszlám invázió zajlik Európa ellen. Ez ellen meg kell védenünk magunkat, mert a nagyvárosaink, mint Antwerpen vagy Brüsszel, Amszterdam, Párizs, Berlin és rengeteg más város már testközelből megtapasztalta, hogy ellenséges térnyerés zajlik az iszlám részéről. 

Ők soha nem fognak integrálódni, soha nem fognak asszimilálódni. Csak a saját életvitelüket akarják ráerőltetni az európai állampolgárokra, akik ezzel kisebbségbe kerülnek a saját városukban, saját országukban
- mondta. 

Az első és legfontosabb probléma Nyugat-Európában a nagyvárosokkal van, hiszen itt a legnagyobb az iszlám térnyerése. Megpróbálják kolonizálni Nyugat-Európát, és a nagyvárosokban már sikerrel jártak. 

Brüsszel már nem Európa központja, hanem az iszlám fővárosa Európában
- mutatott rá Dewinter. 

Az Európai Unió politikáját az úgynevezett nyitott határok politikájának nevezte. De az, hogy mindenkit be kell fogadni, Európa végét jelenti - fűzte hozzá. Hamarosan Európa Észak-Afrika egyik része lesz, egy iszlám kontinens. 

Az emberek nagyobb része torkig van Brüsszellel, éppen emiatt szavaznak jobboldali, nemzeti érdekeket képviselő pártokra, akik alternatívát mutatnak a nyitott határok politikájával szemben. 

Az üzenet egyszerű: megállj a migrációnak!
Dewinter nagyon hálás a többi közt Magyarországnak, és más közép-európai országnak is, ahol megmutatták, van más lehetőség. Az emberek kedvelik Orbán Viktort, de másokat is, hiszen látják, hogy hasonló folyamatok zajlanak már Nyugat-Európában is. Példának hozta Matteo Salvinit Olaszországban, Heinz-Christian Strachét Ausztriában és Geert Wilderst Hollandiában.

Úgy látja, a dolgok jó irányba változnak. Ez egy új Európa, olyan Európa amely visszanyeri saját identitását, amely megálljt parancsol a tömeges bevándorlásnak, amely ellenáll a multikultinak és az iszlamizációnak a kontinensen. 

Orbán Viktornak igaza van. A magyar miniszterelnök mutatta meg, hogy ellent lehet mondani az Európai Uniónak. Orbán Viktor felépített egy másik politikát a migráció témakörében
- jelentette ki. Hozzátette, szövetséget kell kötnie a nyugat-európai, jobboldali pártoknak Orbán Viktorral, aki megmutatta, mindenki járhatja a saját útját, és megalkothatja saját politikáját, az Európai Unió nyitott határok politikájával, az iszlamizációval és a multikultival szemben. 
ECHO TV - A nemzet hangja - Napi aktuális 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ