Cropped landscape
Sport
Az állatos Olümposz (07.01. teljes adás)
2018-07-0116:19
Kecske, láma, hal, róka, póni, vagy éppen őz. Az e heti Olümposzban a sportolók mellett nagy figyelmet kapnak az állatok is. 
Baji Balázs az állatorvos. De mégis mi történik akkor a világbajnoki bronzérmes gátfutónkkal, hogy ha nem a négy fal között az Állatkórházban kell praktizálnia? Vendégként érkezett a Noé Állatotthonba, de gyorsan előtört belőle az állatorvos. A kecskék pedig sorban álltak a doktor úrtól kapott masszázsért. De természetesen nem csak az állatokról beszél a Honvéd atlétája. Többek között elárulja, hogy milyen állatot szeretne tartani, de az is kiderül, hogy miért szeret Székesfehérváron versenyezni. 
 
A következő helyszín már Harsány és a helyi horgásztó. A főszereplők pedig a Lőrincz testvérek, na és persze a halak. A birkózó testvérek a budapesti világbajnokságra való felkészülés előtt nagyobb pihenőre mentek, aminek az első állomása a jól megérdemelt horgászat. Természetesen a jó hangulat sem maradhat el. 
 
Műsorunk harmadik vendége Péni István lesz, aki a közelgő világbajnokságról is beszél. Az UTE sportlövője ifjúsági olimpián már nyert aranyérmet. Szeretné ezt a felnőttek között is megismételni. Ehhez azonban először az olimpiai kvalifikációt kell megszerezni, amit az augusztusi dél-koreai eseményen meg is tehet. De hogy mégis hány kvótát szeretne szerezni és mennyire lesz ez könnyű feladat, az a vasárnap esti Olümposzban kiderül. 
 
Balzsay Károly ezen a héten is érdekes és vicces információkkal várja önöket az Echo Tv műsorán 22:35-től.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ