Cropped landscape
Sport
Kezdődik a negyeddöntő!
2018-07-0612:13
labdarúgó-világbajnokság, Uruguay, franciaország
16 órakor az Uruguay-Franciaország meccsel elrajtol a negyeddöntő, és holnap estére már csak négy csapat marad állva az oroszországi vb-n. 
Az izgalmak egyre fokozódnak a világbajnokságon. A mai mérkőzésen már nem kisebb a tét, mint az elődöntőbe jutás. Uruguayi oldalon nagy kérdés, hogy számíthatnak-e a nyolcaddöntőben két gólt szerző, ám megsérülő Edinson Cavani játékára. Egy biztos, a támadó játéka kulcsfontosságú lehet a továbbjutás szempontjából.
 
"Természetesen nagyon fontos a játéka számunkra. Amióta megsérült, keményen dolgozik azért, hogy felépüljön, játszhasson és elérhesse az álmait"
- mondta az uruguayiak mestere, Óscar Tabárez.
 
A francia válogatott magabiztosan jutott túl Argentínán a legjobb 16 között. A csapatkapitány, Hugo Lloris szerint az összpontosítás most még fontosabb lesz.
 
"Nem szabad önteltnek lennünk. Figyelnünk kell a védekezésünkre. Nem adhatunk nekik könnyű pontrúgásokat, és szabad területeket sem a tizenhatoson belül"
- mondta a franciák kapusa.
 
Uruguay a portugál meccs előtt legutóbb novemberben kapott gólt, így a franciák talán most először a vb-n egy stabil védelemmel találják szemben magukat. A mérkőzés 16 órakor kezdődik.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ