Cropped landscape
Sport
Először juthat döntőbe Belgium
2018-07-0913:42
labdarúgó-világbajnokság
Brazília legyőzése után Franciaországot kell felülmúlnia Belgiumnak ahhoz, hogy bejusson a labdarúgó-világbajnokság moszkvai döntőjébe. A belgák önbizalommal telve, magabiztosan várják a keddi összecsapást. 
Kedden Szentpéterváron a francia-belga mérkőzéssel megkezdődnek az elődöntők a labdarúgó-világbajnokságon. Belgium meglepetésre 2-1-re legyőzte a végső győzelemre is esélyesnek tartott Brazíliát a negyeddöntőben. A belga csapat már 24 meccs óta veretlen, ezzel nemzeti rekordot állítottak fel, így Thomas Vermaelenék nagy önbizalommal várják a franciák elleni mérkőzést.
 
„Természetesen elégedettek vagyunk az eddigi teljesítményünkkel a világbajnokságon, nagy fegyvertény, hogy bejutottunk a legjobb négy közé, de nem elégszünk meg ennyivel, hiszünk benne, hogy ott leszünk a döntőben, és világbajnokságot tudunk nyerni” 
- mondtaThomas Vermaelen a belgák védője.
 
A párharc egyik különlegessége, hogy a jelenleg a belga csapatban segédedzőként dolgozó Thierry Henry a francia válogatottal világbajnokságot és Európa-bajnokságot is nyert, most azonban a belgák sikeréért dolgozik. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ