Cropped landscape
Sport
Hosszabbítás 07.09.
2018-07-0913:39
hosszabbítás
A Hosszabbítás témái:
Tornagyőzelemmel zárta a férfi vízilabda-válogatott az Európa-bajnoki felkészülést. A magyar csapat Ausztráliát, az Egyesült Államokat és Romániát megelőzve nyerte meg a Margitszigeten rendezett BENU-kupát.

Rajt a labdarúgó nemzetközi kupaporondon a magyar csapatok számára. Négy együttesünk érdekelt az idei kiírásban. A MOL Vidi a Bajnokok Ligája, míg a Ferencváros, az Újpest és a Budapest Honvéd az Európa Liga-selejtezőjében szerepel.

Idén már nyolcadik alkalommal rendezték meg a Gyulai Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjat. A székesfehérvári esemény legnagyobb sztárja a manapság legjobban keresett katari magasugró, Barsim volt, de természetesen világbajnoki bronzérmes gátfutónkért, Baji Balázsért is sokan szorítottak.

Van egy étterem Barcelonában, ahol minden a fociról, különösen a magyar labdarúgásról szól. De a Futballáriumban számos ereklye található az egykor a gránátvörös-kékeknél játszó magyar legendákról is, sőt még a katalán klubot az idén elhagyó ikonnak, Andrés Iniestának is ki van állítva a saját meze és cipője.

Már az olimpiai kvótákért is küzdöttek Tiszaújvárosban. A hétvégén Magyarország adott otthont a triatlon világkupa-sorozat következő állomásának.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ