Cover
Külföld
Van Damme vélhetően örökre elvágta magát a liberálisoknál
2018-07-1111:46
Jean-Claude Van Damme, a nyolcvanas, kilencvenes évek akciósztárja egy tévéműsorban "vitázott" a francia egyenlőségügyi államtitkárral, s feltette a kérdést: ha mindenkiből homoszexuális lesz, hogyan születnek majd a gyerekek? – írja a 888.hu.
A belga akciósztár még június végén volt vendége az egyik francia közéleti talkshow-nak, ahol vitába keveredett Marlene Schiappával, az egyenjogúságért felelős államtitkárral
 
Az adásban épp a homoszexuálisok házassága volt a téma, és ennek a fontosságát ecsetelte a politikus, amikor megszólalt az akciósztár. Jean-Claude Van Damme elmondta, hogy ő bizony a tradicionális családmodellben hisz: a nő neveljen gyerekeket, a férfi meg teremtse meg a család anyagi hátterét. Ez azonban nagyon nem tetszett az államtitkárnak, és egy komoly csörte kezdődött a két fél között. 
 
Marlene Schiappa rákérdezett, hogy mi lenne ha, két nő és két férfi lenne egy házasságban.
Két férfi egy házasságban? A férfiak házasságot kötnek, a nők is ugyanezt, és még a kutyák is. Mindenki házasságot köt, aztán mindenki beadja a válókeresetet
– válaszolt Van Damme. 
 
"Sajnálom, de ez egyáltalán nem vicces!" – reagált az államtitkár, majd így folytatta: ma van a Pride napja, amikor az emberek az utcán védik meg a jogaikat. Sokkolónak tartom ezt a választ, mivel sok olyan ember van, akiket támadások és inzultusok érnek amiatt, mert homoszexuálisok. Támogatnunk kellene őket, nem pedig gúnyolódni rajtuk és kutyáknak nevezni őket." 
 
Mire Van Damme közölte: "Nekem is vannak meleg barátaim. Ha össze akarnak házasodni, az számomra teljesen rendben van."
De kérdés, hogyha minden fiú fiúval kezd házasodni, és minden lány lánnyal, akkor hogyan lesznek gyerekeink?"
Original
hirdetés
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ