Cropped landscape
Sport
Vb-láz a MOM Beachen
2018-07-1115:04
MOM Beach
Az Echo TV szurkolói zónájában ma is élőben követhetik a horvát-angol elődöntő izgalmait. A MOM Beachen szurkoló focirajongók körében nincs egyértelmű esélyese a meccsnek.
Megoszlanak a vélemények a horvát-angol elődöntő kimeneteléről a MOM Beachen, az Echo TV szurkolói zónájában, ahol hatalmas kivetítőn lehet követni a labdarúgó-világbajnokság eseményeit.
 
„Szeretném, hogy az angolok elvigyék, de egy gól be fog csúszni Pickfordnak” 
- mondta egy, az angolok győzelmét remélő drukker.
 
„Egy döntetlen is közrejátszhat, de inkább a horvátoknak szurkolok és jobban örülnék, ha ők nyernének és őket látnám a döntőben” 
- tette hozzá egy horvátoknak szurkoló fiatal.
 
Gangl Edina, a magyar vízilabda-válogatott kapusa is lelkesen várja a mai angol-horvát összecsapást, annak ellenére, hogy kedvenc hálóőrei már nincsenek játékban.
 
„Buffont nagyon szeretem és Casillast is, csak most már ők sajnos nincsenek itt, de a mostani kapusokkal is elégedett vagyok. Jól védenek és tényleg nagyon masszívnak tűnnek, jó kisugárzásuk van, szeretem az ilyen kapusokat, jó rájuk nézni és tényleg adnak nekem is”
 - nyilatkozta Gangl Edina.
 
Az Anglia-Horvátország elődöntő 20 órakor kezdődik; a MOM Beachen a szurkolás mellett kommentátorként is kipróbálhatják magukat az érdeklődők, illetve a szervezők különféle programokkal készülnek a drukkerek számára. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ