Cropped landscape
Külföld
Háttérkép: Európa két teljesen eltérő valóságban él
2018-07-1221:49
Egyértelmű, hogy minden, ami történt az elmúlt években, az egy terv része - jelentette ki Bogár László az ECHO TV Háttérkép című műsorában a migrációs válsággal kapcsolatban. A közgazdász szerint Európa két teljesen eltérő valóságban él, de az arányok örvendetes irányba változnak.
Az elmúlt években a szemünk előtt bontakozott ki egy összeesküvés gyakorlata - véli Bogár László. Úgy látja, hogy ahhoz, hogy több millió embert mozgassanak, minimum 50-100 milliárd dolláros finanszírozási háttér szükséges, ez látható például az egyenfelszerelésükön. Fedett tisztek százai, embercsempészek tízezrei, bonyolult logisztika és még arra is figyeltek, hogy senki ne fecsegjen ezzel kapcsolatban - hívta fel rá a figyelmet.
Az egész folyamatnak van egy az egész emberiséget érintő valóságos alapja. Ez pedig az, hogy a gazdag nyugat nem szaporodik, dél és kelet pedig túlszaporodik. Ha ezt a kettőt anarchikusan egymásra vezetjük, abból csak világkatasztrófa származhat
- jelentette ki a közgazdász. Hozzátette: azok, akik ezt szervezték, erre játszanak.
Boros Imre szerint mára nagyon nagy a kontraszt az EU intézményei és a tagországok politikai nézetei között. Az ellentét pedig egyre jobban feszül - hangsúlyozta.

Teljes adás:
ECHO TV - A nemzet hangja - Háttérkép
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ