Cover
Külföld
Ismét horogkereszttel fenyegetik a zsidókat Németországban, ezúttal épp a muszlimok
2018-07-1209:33
Ismét előkerült Németországban a horogkereszt, és az antiszemitizmus is reneszánszát éli. Integráció és rózsaszín felhőben lebegő színes együttélés helyett ezt sikerült elérni az elmúlt években Merkelisztánban. Most ott tartunk, hogy egy 170 fős akciócsoportot kell felállítani az országban, melynek az lesz a feladata, hogy megpróbálja megakadályozni az iskolai erőszakot, amelyet általában bevándorló-gyerekek alkalmaznak a zsidó vallású osztálytársaikon és az őslakosokon. A megoldás drasztikusnak és komolynak tűnik, de jogosan van olyan érzése az embernek, mint amikor a fuldoklót próbálják úszni tanítani egy civil szervezet tagjai. 
Júniusban Németország lakossága egyszerre háborodott fel, amikor egy 15 éves zsidó fiút zaklattak a muszlim osztálytársai Berlin egyik jómódúak által lakott negyedében. Egy évvel korábban pedig azért kellett egy elitiskolából kivenni egy szintén berlini fiút, mert rendszeresen verték a muszlim vallású kortársai. A Breitbart cikke szerint a John F. Kennedy iskolában tanuló fiú arcába rendszeresen cigarettafüstöt fújtak és emlékeztették, ő is az ősei sorsára juthat, ha nem húzza meg magát. Nyilvánvalóan a holokausztra utaltak a fenyegetéssel. Állítólag az is előfordult, hogy horogkeresztes cédulákat ragasztgattak a fiú hátára, ami valljuk be, muszlimoktól elég furcsa.

Mára az ilyen esetek mindennaposak, ezt Franziska Giffey német családügyi miniszter is kénytelen volt beismerni, mert bizony a probléma kinőtte az osztálytermek határait, így valamit mindenképpen lépni kell.

Az antiszemitizmus hatalmas probléma az iskolákban
– jelentette ki Giffey a napokban. A nagy ötlet – ha már az integráció és a multikulti befuccsolt, – hogy felállítanak egy 170 fős különleges akciócsoportot, akiknek az lesz a dolga, hogy megpróbálják visszaszorítani a vallási alapú erőszakot a német iskolákban. A csapatot a német állam finanszírozza majd a Rheinische Post cikke szerint. Hogy pontosan mit fognak csinálni, nem tudni, feltételezzük, nem alkalmaznak erőszakot, hanem beszélgetésekkel, oktatással és lelki segítségnyújtással fognak majd operálni, bár ennyi erővel akár üvöltözhetnének a világűrben is, pont annyi értelme lenne.

A német kormány antiszemitizmussal foglalkozó illetékese, Felix Klein nemrég egy interjút adott a Der Tagesspiegelnek, melyben “brutális iskolai környezetről” beszélt és kifejtette, hogy ez a légkör további erőszaknak enged teret és már tényleg senki nincs biztonságban.

A tanárok a Breitbart egy korábbi cikke szerint megerősítették ezt az állítást, és felhívták a figyelmet arra, hogy általában muszlim diákok az elkövetők. A Breitbarton kívül egy, a Bundestag keretein belül létrehozott független szakértői gárda is próbálja felhívni a figyelmet az egyre durvuló antiszemita káoszra, ami a muszlim bevándorlással került be az országba. Az általuk kiadott jelentés angol nyelven itt olvasható.

PestiSrácok.hu
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ