Cropped landscape
Kultúra
A Campus után jön az East Fest
2018-07-2315:33
Szinte még véget sem ért a debreceni Campus fesztivál, a szervezők már Mezőtúron építik a következőt. Az East Fest Mezőtúr fesztiválról akárcsak a Campus esetében, az ECHO TV naponta beszámol.
A hazai könnyűzenei élet előadóival öt napon át hét helyszínen találkozhatnak a kedden kezdődő mezőtúri East Fest látogatói. A szervezők tájékoztatása szerint szombatig fellép mások mellett a Tankcsapda, a Halott Pénz, a Punnany Massif, a Kowalsky meg a Vega vagy a Wellhello. A hazai előadók mellett az idén is lesz nemzetközi sztárvendég Fedde Le Grand személyében.
   
A fesztiválozókat a városi strand használata mellett sok sportolási lehetőség, változatos játékok, Civil Falu, stand up és egyéb előadások várják.
   
Herczeg Zsolt, Mezőtúr fideszes polgármestere az MTI-nek elmondta: az alföldi városban megrendezett fesztivál egyre nagyobb pezsgést és üzletet hoz a településnek, hiszen 2012-ben még mindössze ötezer látogatót számláltak a rendezvényen, 2017-ben már átlépték az ötvenezres nézőszámot.
   
A fesztivál helyszínéül szolgáló terület igen kedvelt az oda rendszeresen látogatók körében, így az árnyékos liget több évtizedes fákkal, a hatalmas, zöld füves terek, a tiszta, barátságos strand - tette hozzá.
   
A fesztiválról részletes információ az eastfest.hu honlapon érhető el. 

MTI
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ