Cover
Kultúra
Megnyitotta kapuit az East Fest
2018-07-2418:40
Kedden megnyitotta kapuit az East Fest Mezőtúron, ami az ország egyik legnagyobb könnyűzenei fesztiválja. Idén több olyan fellépő is lesz, akik korábban még nem álltak a fesztivál színpadán. Az első nap egy igazán ütős kezdéssel indult: a Hooligans, a Wellhello, majd az Irie Maffia is színpadra lépett. Az eseményről az ECHO TV folyamatosan tudósít.

Javában zajlik az élet az East Festen

Igazi forró nyári időben telt a második nap az East Festen. A Mezőtúri Városi Strandon sokan a medencében hűsölve élvezték a napot. De a java még hátra van! Az ECHO TV helyszíni tudósítója az első éjszakáról szólva úgy fogalmazott: fergeteges koncertek tarkították, az este során a Hooligans, a Wellhello, és az Irie Maffia is színpadra lépett. Szerda estétől pedig a kisszínpadon is beindul az élet: többek közt fellép az Animal Cannibals. A nagyszínpadon pedig a Kowalsky meg a Vega valamint a Beatrice ad koncertet. 

Sör, csocsó és zene az East Fest folytatásán

Csocsózással, végtelen bulizással, rengeteg jó fellépővel és a sörtartalékok fogyasztásával zajlik az East Fest.

Az elsősorban fiatalokból álló közönség az ország minden részéről célba vette a mezőtúri rendezvényt. Többjüknek nem ez az első alkalom, hogy részt vesznek az eseményen, amely a megkérdezettek véleménye alapján méltó kihívója lehet a többi hasonló profilú nyári fesztiválnak. Panasz a szervezők részéről sincs, csupán arra kérik a fesztiválozni vágyókat, hogy kábítószert továbbra se vigyenek be a bulik helyszínére.
ECHO TV - A nemzet hangja - Tudakozó
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ