Cropped landscape
Külföld
Megverte a feleségét és lányait a migráns, akinek a kitoloncolását megakadályozta egy svéd diák
2018-08-1009:08
A nemzetközi liberális média hősként állította be azt a svéd diáklányt, aki megakadályozta egy afgán migráns kitoloncolását. A migránsról most kiderült, hogy azért ítélték el, mert brutálisan bántalmazta a feleségét és két kiskorú lányát. Nemsokára ténylegesen ki fogják toloncolni Svédországból.
Kiderült, hogy az afgán migránst – akinek a Svédországból való kitoloncolását megakadályozta egy helyi egyetemista, Elin Ersson – erőszakos jellegű bűncselekmény elkövetéséért elítélték.

A svéd hatóságok akkor nem közölték, mit követett el az 52 éves afgán állampolgárságú férfi, de most kiderült, hogy brutálisan megverte két kiskorú lányát és a feleségét.

A lányokat és a védelmükre kelő édesanyját azért bántalmazta a feldühödött migráns, mert a gyerekek nem akarták kikapcsolni a tv-t – írja a Voice of Europe helyi források alapján. Erre ő elkapta a televíziókábelt, és azzal verte meg a lányait. Az áldozatok karján és hátán sokáig megmaradtak a csapások nyomai.

Az agresszív „családapát” három személy ellen elkövetett erőszakos jellegű bűncselekményért 2018. január 14-énkilenc hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték. A svéd hatóságok megerősítették, hogy a migránst Elin Ersson akciója ellenére ki fogják toloncolni Svédországból.

A történtek után a diáklány már nem kíván nyilatkozni egyik sajtóorgánumnak sem.

Origo
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ