Cropped landscape
Külföld
Soros nagyon kedveli az Orbánt lejáratni akaró svéd képviselőt
2018-08-1013:25
Anna Maria Corazza Bildt a liberálisok kezében lévő brüsszeli portál, a Politico hasábjain követelte, hogy a Fideszt rúgják ki az Európai Néppártból. Tette mindezt egy olyan mondat kapcsán, amelyet ő adott a magyar miniszterelnök szájába.
A svéd képviselő Soros György megbízható emberének számít Brüsszelben. A sorosista, bevándorláspárti képviselő szerint a magyar miniszterelnök támogatja Putyin ukrajnai háborúját.
A nyilvánvaló, csúcsra járatott hazugság óriási karriert futott be a magyar balliberális álhírgyáraknál is.

A HVG, 444, Index, 24, ATV és Népszava nevű balliberális médiagerillák élen jártak abban is, hogy kétségbe vonják Anna Maria Corazza Bildt és a Soros-hálózat közötti összefonódást. Pedig ismeretes, hogy a képviselő szerepel azon a listán, amely Soros megbízható szövetségeseit veszi számba.

Ha mindez nem lenne elég, Corazza Bildt Twitteren közzétett cikkét Soros alapítványa is kedvelte - kedves kis szívecskével jelölte meg.

Adja magát a kérdés, hogy Soros sok százmillió dollárral kitömött hadseregének zászlóshajója milyen alapon kedvel és ajánl követőinek egy olyan írást, amely nyílt hazugságok alapján akarja Orbán Viktort és pártját kizáratni az Európai Néppártból.

A válasz számunkra egyszerű és világos: Soros a svéd Anna Maria Corazza Bildt bevonásával nyitott új frontot Orbán Viktor és a keresztény Európa elleni harcában.

A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ