Cover
Vélemény
Bayer Zsolt: Európa háborúban áll
2018-08-2409:26
Európa csendes. Pedig nem zúgtak el forradalmai. Sőt azok még csak ezután jönnek. Európa csendes, pedig háborúban áll. Európa háború idején még soha nem volt ennyire csendes - írja Bayer Zsolt a Magyar Idők pénteki számában megjelent publicisztikájában.
A frontvonalban most leginkább Matteo Salvini olasz belügyminiszter harcol. Ő felismerte, hogy háború van, amelyet megpróbálnak a humanitás álarca mögé rejteni Európa elveszejtői és ellenségei. Salvini felismerte, hogy ebben a háborúban csak úgy győzhet (csak úgy győzhetünk), ha lezárja hazája kikötőit, és nem enged partra szállni senkit sem. Salvini a frontvonalon harcol, de nem lehet biztos még a saját hátországában sem. Illetve pontosítsunk: az olasz társadalomban egyre inkább biztos lehet, hiszen az olasz társadalom – csakúgy, mint lassan minden nyugati társadalom – a saját tapasztalatai árán eljutott végre a felismerésig: ez így nem mehet tovább.

A kommunizmus rettenetes kísértete után végre egy valóban fontos, jó, várva várt kísértet érkezett meg: az öntudatra ébredés. Mondom ismét, ez azonos a felismeréssel, hogy ez így nem mehet tovább, azonos a saját haza, a saját kultúra, a saját civilizáció megvédésének igényével és immáron egyre határozottabb szándékával, azonos a nacionalizmussal, a nemzeti reneszánsszal. Mindezt Európa elveszejtői és ellenségei úgy hívják: populizmus (és csatolt részei, a fasizmus-nácizmus-rasszizmus, a sátáni szentháromság, amelyet a sátánimádók, vagyis Európa elveszejtői és ellenségei szórnak Európa védelmezőinek fejére).

Salvini tehát maga mögött tudhatja a nép (populizmus!) támogatását, mégsem lehet biztos teljesen hátországában, mivel saját kormányának tagjai között is ott vannak az elveszejtők. Most éppen Roberto Fico, az olasz képviselőház elnöke megy szembe a belügyminiszterrel, mondván, mégis csak hagyni kell partra szállni a Diciotti nevű hajó fedélzetén lévő migránsokat. S hogy miért? Mert „gyerekek is vannak”, meg „humanitárius kötelesség”, meg különben is. Ez Európa elveszejtőinek és ellenségeinek legfontosabb fegyvere. Egyszer s mindenkorra legyen világos: nincs humanitárius kötelesség! Illegális bevándorlás van, illegális migránsok özönlik el a kontinenst, akiket haladéktalanul vissza kell szállítani oda, ahonnan elindultak.

Ma már lámpással kell keresni olyanokat, akik háború elől menekülnek ide. Ha megtaláltuk az ilyeneket, őket be kell fogadni – ez valóban humanitárius kötelesség. Mindenki másnak zárva van a határ. Minden határ. Ezt ismerte fel Salvini, és most vívja a frontvonalban a valóságosan és szimbolikusan is rendkívül fontos csatáját. Ugyanis ha Salvini győz, végképp megváltozik a háború menete, a migránsok ettől kezdve folyamatosan vissza lesznek szállítva kiindulási helyükre, és lassan mind ők, mind az embercsempész bandák, mind az azokkal együttműködő NGO-k, mind az európai hátországokban a humanizmus álarcában tetszelgő sátánimádók kénytelenek lesznek beletörődni, hogy nincs tovább.

Ha Salvini elveszíti ezt a háborút, vég nélkül, újra és újra útra fognak kelni a lélekvesztők az illegális migránsok tömegével, akik újra és újra és vég nélkül meg fogják kapni, ki fogják zsarolni a befogadtatást, az NGO-kal és a sátánimádókkal együtt újra és újra bele fognak röhögni a valódi humanizmus arcába, és végül el fogják veszejteni Európát. Vagy addig fogják feszíteni a húrt, ameddig valódi és forró polgárháborúk fognak kitörni.
Ezért kell minden erőnkkel Salvinit segítenünk.
És nem pusztán Európa jövője a tét, de az is kiderül most, vajon a nép (populizmus!) és választott vezetői gyakorolják-e a hatalmat, vagy a soha senki által meg nem választott, úgynevezett civilek, a sátánimádók, Európa elveszejtői. Most kell kiderülnie egyszer s mindenkorra, van-e még értelme egyáltalán a demokráciának, a választásoknak, a szólásszabadságnak, vagy azok, akik vég nélkül a demokráciára hivatkoznak, egyszerűen felszámolják azt, helyettesítve a történelem legocsmányabb, „NGO-nak”, „civilnek”, „PC-nek” és persze mindenekelőtt „humanitáriusnak” nevezett diktatúrájával.

A szólásszabadságot pedig helyettesítik a világtörténelem legocsmányabb, egyszersmind legfurfangosabb cenzúrájával, az úgynevezett szociá­lis médiával és annak zászlóshajójával, a Facebookkal, amely az „itt és most végre mindenki elmondhatja, amit akar” illúzió­jával építette fel a sztálini és hitleri cenzúrát megszégyenítő szó- és véleménybörtönt. Aki ma fasiszta-kommunista mesét akar dünnyögni, menjen fel a Facebookra, ott nézzen körül, ott hallgatózzon. S ha eljön végre Euró­pa forradalma, ezt kell először eltörölni a föld színéről.
Amúgy az olaszországihoz hasonló háború zajlik a Gibraltári-szoros afrikai részén, a spanyol enklávéban, Ceutában. Ott már egy hónapja csatát vívott (és nyert) több mint hatszáz erőszakos, vadállati, fekáliával hajigáló betolakodó. És az akkori győzelmes csatán felbátorodva a minap újabb 116 személy vágott neki a ceutai kerítésnek.

Csak emlékeztetőül: Ceutánál van a legmagasabb kerítés, ám ez nem akadályozta meg 2015-ben az akkori spanyol miniszterelnököt, hogy szörnyülködjön egyet az épülő magyar kerítés ­miatt. De ez most nem érdekes. Nem érdekes, mert az orkok ismét betörtek Ceutába, Középföldére, a spanyol csendőrség beszámolója szerint késekkel, botokkal, mésszel, akkumulátorsavval (!) és ismét ürülékkel „felfegyverkezve” jutottak át a kerítésen. Hét csendőr kórházba került, és ezek után a migránsok besétáltak az ideiglenes tartózkodási helyükre, ahol a Vöröskereszt ellátta őket!

Értik ezt? Ugye nem. Megismétlem: miután késsel, botokkal, savval és ürülékkel áttörték a határkerítést, és megsebesítettek hét csendőrt, besétáltak a szállásukra, ahol a Vöröskereszt ellátta őket. Ilyenkor minden normális országban kiadják a tűzparancsot. A mai Európában bekísérik őket a szundikálóhelyre és ellátják a sebeiket, amelyeket a kerítés szögesdrótja okozott szegényeknek.

Nincsen már miről beszélni. Háború van. Afrika minden roncstársadalma és használhatatlan feleslege lassan átharcolja magát Európába, az európai társadalmak iszonyodnak és szenvednek, a frontokon elszánt harcosok próbálnak ellenállni, a társadalom velük van, és az orkoknál is veszélyesebb, álarcos „humanisták” próbálják lehetetlenné tenni az ellenállást. Háború van. Ideje megfújni a harci kürtöket.

És ne áltassa magát senki azzal, hogy mi legalább meg vagyunk védve. Ez igaz. De ha a Nyugat elesik, nekünk is sokkal nehezebb lesz. Mordor nem fog megállni Középfölde határánál, hiszen éppen az a lényege, hogy nem ismeri a határokat. Középfölde után Rohan fog következni. S aki még nem retteg eléggé, nézze meg, kik törték át a minap a ceu­tai kerítést. Látható például a 888.hu-n.
Akarunk ezekkel egy levegőt szívni, vagy rádöbbenünk végre: háború van!

Bayer Zsolt
Magyar Idők
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ