Cropped landscape
Külföld
Heti terror: Egy eszmeiség érkezett a hódító csapattal együtt Európába
2018-09-0320:58
Hatalmas tüntetések robbantak ki a kelet-németországi Chemnitzben azóta, hogy egy iraki származású bevándorló brutálisan meggyilkolt egy német férfit. A demonstrálókkal szemben minden alkalommal baloldali tüntetők vonultak fel. Az ECHO TV Heti terror című műsorában Földi László, biztonságpolitikai szakértő úgy fogalmazott: azzal, hogy illegálisan tömegek érkeztek Németországba politikai akaratnak megfelelően, törvényszerű volt, hogy ide jut a helyzet.
Földi László szerint elfogadhatatlan, hogy különböző érdekcsoportok az utcán próbálnak a saját igazuk mellett kardoskodni, ennek pedig atrocitás a következménye.

Kiemelte: több mint kétmillió ember érkezett Németországba, akiknek nincsenek okmányaik, sem identitásuk, a határokon pedig úgy mennek keresztül, ahogy mi európai polgárok nem tehetnénk meg.
Törvénytelenül érkeznek Európába. Hogyan várható el tőlük, hogy ezt követően a törvényeket betartsák? 
- fogalmazott.

Hozzátette: az Európába érkezők hódítók módjára próbálják a saját nézeteiket, szokásaikat a többségi társadalomra ráerőltetni.
A szakértő kiemelte: a másik fontos probléma, hogy a már korábban a kontinensre érkező, és részben integrált bevándorlók és leszármazottjaik is csatlakoznak ehhez a példához. Példaként az utóbbi évek terrortámadásait hozta, amelyek többségét már régebb óta itt élő bevándorlók követték el.
Nem igazából azok követték el az elmúlt években a terrorcselekményeket Európában, akik jöttek, hanem akik már itt születtek. Mert egy logika, egy eszmeiség érkezett ezzel a hódító csapattal együtt Európába
- mondta ezzel kapcsolatban.

A tüntetésekről azt mondta: a nép többsége megelégelte, hogy a politika a „színes Európa" és a PC gondolkodás okán támogatta a migrációt, ezért zajlanak most a tüntetések.

Horváth József, biztonságpolitikai szakértő a titkosszolgálatokat bírálta a tüntetésekkel kapcsolatban. Szerinte elfogadhatatlan, hogy egy rendőrség által már többször bevitt és beazonosított többszörös bűnelkövetőt nem utasítottak ki korábban az országból.

Hozzátette: a média tudatosan szélsőjobboldali csoportoknak állította be a tüntetésen résztvevőket.

A teljes adás:
ECHO TV - A nemzet hangja - Heti terror
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ