Cropped landscape
Belföld
Sajtóklub: Heller Ágnesnek a múltról van víziója és nem a jövőről
2018-09-0321:51
Heller Ágnes demonstrációt szervez, "A nacionalizmus ellen az egységes Európáért" címen. Bayer Zsolt elmondta, a szervezők ötmilliós részvételre számítanak, azonban a visszajelzések alapján még ezer embert sem érdekel. Bencsik András az ECHO TV Sajtóklub című műsorában elmondta, Heller Ágnesnek nem a jövőről, hanem a múltról van víziója. Amit most képvisel az egy az egyben az őskommunizmus jelmondata. A műsor vendégei ezúttal: Stefka István, a PestiSrácok.hu lapigazgatója, Huth Gergely, a PestiSrácok.hu főszerkesztője és Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője.
Heller Ágnes vállalkozott Európa megmentésére. Október 13-ra minden idők legnagyobb tüntetését szervezi, ötmilliós részvétellel, címe: A nacionalizmus ellen az egységes Európáért - vezette fel a Sajtóklub első témáját Bayer Zsolt. 

Stefka István erre úgy reagált: 
Nagyon érzékelhető Heller Ágnes valóságérzékelése, mert annyira benne van a történelem és a társadalom sodrásában, hogy nemrégiben kijelentette, a magyarok pogányok, nem keresztények. 
Tudja, hogy mi van itt a társadalomban, mi fortyog és úgy érzem sikerre van ítélve Heller Ágnes, mert mi lehet más - jegyezte meg. 

Huth Gergely  erre azt válaszolta: Orbán Viktornak van egy víziója 2030-ig, de úgy gondolom, hogy most ő is belátta: egyszerűbb bedobni a törölközőt, mint vállalni ezt a reménytelen küzdelmet Heller Ágnes millióival szemben. 

(A Facebookon található esemény egyelőre ezer embert sem érdekel a visszajelzések alapján.)
 
Bencsik András elmondta, Heller Ágnesnek nem a jövőről, hanem a múltról van víziója. Amit most képvisel az egy az egyben az őskommunizmus jelmondata. 
Hangsúlyozta: a baloldalon ott tartanak, hogy Heller Ágnes az utolsó reménysugár. 

Nem is tudom kit szednek majd elő, ha ő is kidől, valakit fel kell támasztani
- tette hozzá.

A teljes adás:
ECHO TV - A nemzet hangja - Sajtóklub
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ