Cropped landscape
Belföld
Szakács Árpád: Sokakból kiölték a lázadás képességét
2018-09-0921:57
Az ECHO TV Bayer show című műsorának első felében a műsorvezető a saját maga által gyűjtött híreket kommentálta. A második részben Bayer Zsolt vendége Szakács Árpád volt, akivel a kevert társadalmak problémáiról is beszélgettek. Az újságíró kiemelte, sokakból kiölték a lázadás képességét. 
A műsorvezető és vendége a többi között arról is beszélgetett, hogy milyen következményei vannak a kevert társadalmaknak.

A kevert népesség létrehozása a nemzeti identitások lebontása, az ezekhez kapcsolódó kulturális világnak a lebontása az pont ezt a célt szolgálja, hogy létrejöjjenek azok a kevert népességű társadalmak, akiket semmihez nem köt semmi, egymáshoz sem. Ezeket az embereket aztán úgy lehet irányítani, olyan karámban lehet tartani, mint ahogy mesterségesen ólakban tartják az állatokat - magyarázta az újságíró.
 
Bayer Zsolt felvetette, szerinte még mindig túlnyomó többségben vannak, a „normális emberek”, akiket nem ért miért nem lázadtak még fel ez ellen. 

Szakács Árpád azt mondta, ha szavazati szinten nézzük, akkor Magyarország igenis fellázadt. Azonban sok helyen már kiölték ezt a képességet az emberekből. 
A teljes adás:
ECHO TV - A nemzet hangja - Bayer show
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ