Cropped landscape
Belföld
Toroczkai László: Sargentini egy szélsőbaloldali, marxista politikus
2018-09-1320:31
A Mi Hazánk Mozgalom véleménye nagyon egyértelmű, elutasítjuk azt, hogy egy Magyarországon kívüli pártpolitikus döntse el, hogy Magyarországnak milyen kormánya legyen - jelentette ki Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke az ECHO TV Napi aktuális című műsorában.
Toroczkai László hozzátette: nyilvánvalóan Sargentini asszony egy szélsőbaloldali, marxista politikus, aki nem Magyarországon él.
Nem az ő dolga lenne megítélni Magyarország, vagy a magyar kormány működését, hanem nekünk, ellenzéki pártoknak. Azért nem működik ez Magyarországon, mert az ellenzéki pártok életképtelenek
- fogalmazott.

Kiemelte, hogy a Sargentini-jelentés tizenkét pontját vizsgálva, vannak olyan pontok amivel egyet tudnak érteni, de az összes többi egy balliberális pártpolitikai álláspont.
Mi határozottan és egyértelműen elutasítjuk a jelentést. Mi azt mondjuk, hogy azok a magyar EP-képviselők, akik igennel szavaztak vagy tartózkodtak, mint a jobbikos Balczó Zoltán, hazaárulást követtek el. Látjuk, hogy a tartózkodás annyit ért, mint ha valaki igennel szavazott volna
- fogalmazott.
A Mi Hazánk Mozgalom szerint egy külföldről indított, balliberális, pártpolitikai alapállású támadás történt Magyarország ellen, amellyel a magyar embereket fogják büntetni és nem a magyar kormányt.

A teljes beszélgetés:
ECHO TV - A nemzet hangja - Napi aktuális
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ