Cropped landscape
Belföld
Novák Előd: Nem mindenki számára áll nyitva az ajtó
2018-10-1014:37
Még nem döntötte el a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, hogy szívesen látnák-e pártjukban azokat a képviselőket, akik múlt héten távoztak a Jobbik-frakcióból. Novák Előd, a mozgalom alelnöke azt mondta, szolidaritást vállal Volner Jánossal, Apáti Istvánnal és Fülöp Erikkel is, ám szerinte még korai arról beszélni, hogy a jobbikos képviselők hol folytatják munkájukat. 
Ők még jelenleg a szélmalomharcukat vívják a Jobbik Magyarországért Mozgalomban
– válaszolta Novák Előd szerdán arra az újságírói kérdésre, hogy a Mi Hazánk Mozgalomba tarthat-e Volner János, Apáti István és Fülöp Erik.

Pénteken kizárta Volner Jánost tagjai közül a Jobbik országgyűlési képviselőcsoportja a rendkívüli ülésén, Apáti István és Fülöp Erik pedig jelezte kilépését. Hétvégén Fülöp Erik a pártból is kilépett. 

Szerdán Novák Előd egy más témában tartott sajtótájékoztatón újságírói kérdésre elmondta, korántsem automatikus az, hogy ki csatlakozhat a Mi Hazánk Mozgalomhoz 
Nem mindenki számára áll nyitva a Mi Hazánk Mozgalom kapuja
– jelentette ki a Jobbik egykori politikusa. 
Volner János kedden Napi aktuális című műsorunkban kiemelte, az „utolsó csepp véréig küzdeni fog a Jobbikért”. A Jobbik-frakcióból kizárt politikus egyebek között részletesen beszélt arról, hogy a Jobbik támogatói között több Soros-hálózathoz köthető személy is van. Rámutatott: amíg egykor a Jobbik hívta fel a figyelmet Soros György tevékenységének veszélyére, most a párt kezd el szövetkezni a milliárdossal. 
Volner János kritikáira reagált a Jobbik is. Kedden Mirkóczki Ádám jobbikos politikus úgy nyilatkozott, „Volner János megérkezett a NER-be és hazudik”. 

ECHO TV – A nemzet hangja 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ