Cropped landscape
Belföld
Németh Szilárd: A bevándorlásellenes politika támogatása a célunk
2018-10-1120:56
Magyarország bebizonyította, hogy a migráció megállítható a szárazföldön, azonban továbbra is akadnak, akik ki akarják játszani a magyar határvédelmet - jelentette ki Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára az ECHO TV Napi aktuális című műsorában annak kapcsán, hogy megalakult a Fidesz bevándorlásellenes kabinetje.
Németh Szilárd, az újonnan alakult kabinet vezetője a műsorban felidézte: az emberek több alkalommal is kinyilvánították, hogy a bevándorlást hátrányosnak tartják és a kormány ezek után döntött úgy, hogy megerősíti a határvédelmet műszaki és jogi eszközökkel egyaránt. A politikus emlékeztetett, hogy Soros György továbbra is a bevándorlást támogatja, biztosítva olyan szervezetek működését, mint a hamarosan párttá alakuló Migration Aid.
A bevándorlásellenes kabinet tizenhét tagból áll és a jövőben elsősorban jogalkotó tevékenységet végez majd, minden eszközzel fellépve a migráció és az azt segítő szervezetek ellen – válaszolta Velkovics Vilmos kérdésére a Fidesz országgyűlési képviselője.

Németh Szilárd azt is elmondta, hogy Brüsszelben jelenleg a bevándorláspártiak vannak többségben, ezért merülhetett fel az EP-ben az a javaslat, hogy az Európai Unió tagállamainak szuverenitását csökkenteni kell és el kell venni tőlük a határőrizet jogát, holott az a Lisszaboni Szerződés alapján tagállami hatáskörbe tartozik.

Teljes beszélgetés: 
ECHO TV - A nemzet hangja - Napi aktuális
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ