Cover
Kultúra
Őszintén: Legyen sikk a környezetvédelem
2018-11-0420:53
Húsz éve polgármester az I. kerületben. Dr. Nagy Gábor Tamás szereti a klasszikus zenét, kedvence Beethoven, és élt az Egyesült Államokban is, ahol a politikai rendszer működését tanulmányozta. A polgármester egy napját követte végig az ECHO TV Őszintén című műsorának stábja. 
Dr. Nagy Gábor Tamás elkötelezett környezetvédő. Pár éve az ő kezdeményezésére vezették be a környezetkímélő gépkocsik ingyenes parkolását Budapesten. A polgármester a saját példáján keresztül szerette volna arra ösztönözni az autósokat, hogy minél többen válasszák a környezetkímélő közlekedési formát. Ahogy fogalmazott: legyen sikk az elektromos autó. 

A műsorból az is kiderült, hogy Budavár polgármesterének fontos az egészséges életmód. Mint mondta, egy bizonyos kor felett már egészségügyi panaszokkal jár a nem megfelelő étkezés és a mozgáshiány. 

A jövőbeni tervek kapcsán kifejtette: 2019 végéig szeretnék az összes vári műemléképületet rendbe hozni. 

A budavári polgármester egyik büszkesége a 2017-ben elhunyt Kossuth-díjas és Kossuth Nagydíjas Jókai Anna íróról elnevezett kulturális szalon. A kezdeményezéssel nem csak emléket állítottak Jókai Annának, hanem az ő szellemiségét is megőrizték általa - mondta. 

Teljes adás: 
ECHO TV - A nemzet hangja - Őszintén
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ