Cover
Belföld
Angard: A kormány nem az illegális bevándorlással akarja a problémákat megoldani
2018-11-0721:47
Egy moderátor: M. Dobos Marianne. A témák: Az Európai Néppárt jövőjéről is döntenek Helsinkiben a pártcsoport kongresszusán. Eldől, ki lesz a csúcsjelölt. Együtt készül az EP-választásra az MSZP és a Párbeszéd, fő témájuknak pedig az európai ügyészséghez történő csatlakozást választották. Itthon nagy vihart kavart a gyülekezési törvény módosítására irányuló kormánypárti javaslat, és elindult a családokra vonatkozó nemzeti konzultáció. Négy vitapartner: a pást baloldalán Tóth Csaba, a Republikon Intézet stratégiai igazgatója és Závecz Tibor, a Závecz Research alapító-ügyvezetője, a jobboldalon pedig Gajdics Ottó, a Magyar Idők főszerkesztője és G. Fodor Gábor, a Századvég Alapítvány elnöke.
G. Fodor Gábor a nemzeti konzultációval kapcsolatosan azt mondta, a kormány nyolcadszor is kísérletet tesz arra, hogy beszélgetést kezdeményezzen az emberekkel. Vagyis ez nem szól másról, csupán arról, hogy megkérdezze a magyar emberek véleményét. Tóth Csaba hozzátette, nem is azt kifogásolja, hogy beszélgetést kezdeményeznek, hanem azt, hogy szerinte az ellenzéknek erre nincs lehetősége. 

Gajdics Ottó azonban megcáfolta ezt az állítást, elmondta, a Jobbik ezt már megpróbálta, de nem jött össze. 

Kifejtette, ez nem közvélemény-kutatás és nem is egy kvízjáték, ahol el kell találni a helyes megoldást. 

A kormány úgynevezett egyetértési pontokat keres a saját választóival
- emelte ki. 

Hangsúlyozta, egyetért G. Fodor Gáborral abban, hogy ez a konzultáció politikai cselekvésre fogja késztetni azt a 2-3 millió embert és meg fogja a kormányt erősíteni. 

A Magyar Idők főszerkesztője hozzátette: amikor én felhívtam a figyelmet arra, hogy az ENSZ migrációs paktuma legálissá akarja tenni az illegális bevándorlást, akkor azt mondták rám, hogy összeesküvés elméleteket szővök és bolond vagyok. Most, amikor látszik a mozgásban, hogy gyakorlatilag sorban lépnek ki az országok vagy jelentik be, hogy nem fogják aláírni, mert mindenki rájött, ez nem szól másról, mint legálissá tenni az illegális migrációt. Sőt alapvető emberi joggá tenni. Lesz azonban olyan, ahol későn döbbennek majd erre rá. 

Fél évvel ezelőtt megneveztük a Soros-tervet, ami alapján ez zajlik, de még mindig van olyan, aki széttárja a karját és nem érti a világban zajló folyamatokat. Ezt a akarja a kormány elkerülni és kérdez vissza
- magyarázta Gajdics Ottó.
 
Kiemelte: a migráció a globalisták kezében egy olyan eszköz, amivel a nemzetállamokat szét lehet zúzni. 
A teljes adás:
ECHO TV - A nemzet hangja - Angard
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ