Cropped landscape
Sport
Babos Tímeának jövőre egyesben a legjobb 20 a cél
2018-11-0813:03
Tenisz
Babos Tímeában van még fejlődési lehetőség. A sportolónő mai sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy jövőre egyesben is a legjobb húsz közé kerülés a célja. 
Egy könyv akkor érdekes, ha az első és az utolsó fejezete jó. Ezt vallja Babos Tímea, aki remek keretbe foglalta az idei évét. Januárban történelmet írt, miután első magyar teniszezőként Australian Opent nyert Kristina Mladenoviccsal az oldalán, majd októberben újabb trófeát zsebelt be, párosban megvédte világbajnoki címét.
Elképesztő ezt elmondani, hogy egy éven belül sikerült egy Grand Slam-trófeát, illetve egy világbajnoki címet gyűjteni, úgyhogy nagyon-nagyon büszke vagyok erre az idei szezonra. Egyéni szempontból is, hiszen év elején nagyon-nagyon jó teniszt mutattam be és jól játszottam, és párosban is azt gondolom, hogy idén jutottam el igazán a csúcsra
- nyilatkozta az Echo Tv-nek Babos Tímea.
 
A kétszeres világbajnok november 19-én kezdi meg felkészülését a következő szezonra. Párosban újabb trófeákat gyűjtene, egyéniben pedig az első húszba szeretne kerülni a világranglistán.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ