Cover
Belföld
Szabó Balázs: Óriási a pánik a Jobbik jelenlegi vezetésénél
2018-11-0820:40
Tizenöt emberrel beszéltem konkrétan, akik hajlandóak lennének tanúskodni, hogy ők is fizettek be pénzeket - ezt mondta Szabó Balázs, szekszárdi önkormányzati képviselő az ECHO TV Napi aktuális című műsorában a Jobbik gyanús pénzügyeivel kapcsolatban. A volt Jobbikos képviselő hozzátette: tudomása van arról, hogy ez  a jelenség országos szinten zajlott.
Szabó Balázs szerint nyilvánvaló, hogy a Jobbik jelenlegi vezetésénél óriási a pánik, ez abból is látszik, hogy Mirkóczki Ádám és Z. Kárpát Dániel is többször hangsúlyozta, hogy jogi eljárást fognak indítani ellene, ez azonban a mai napig nem történt meg.
Ez nem véletlen, ugyanis ha ezt megtennék, akkor automatikusan megindulna a nyomozás
- tette hozzá.
A képviselő elmondta: rettegés uralkodik a Jobbikon belül, hiszen hadsereg szerveződik Volner János körül. Szerinte a Jobbik jelenlegi vezetése Sneider Tamással az élen kijátszotta a nemzeti radikális oldalt Soros György és a balliberális oldal kezére.

Szabó Balázs szerint a tanúskodni kívánó emberek áldozatok, akik számára mostanra vált nyilvánvalóvá, hogy fekete pénzek voltak a Jobbikban.
Ezek az emberek bíztak ugyanúgy száz százalékig a Jobbik akkori vezetésében, mint én. Nem gondolta senki, hogy ezek a pénzek fekete pénzek lehetnek
- fogalmazott.

A képviselő megerősítette: az általa ismert információkat a a Legfőbb Ügyészség rendelkezésére bocsátotta. Mint mondta: úgy gondolja, Szabó Gábor pártelnök nem kerülheti el a felelősségre vonást. 

Elmondta: sokan szeretnének távozni a pártból, azonban a vezetés ezt nem engedi őket kilépni.
Egy lélegeztetőgépen van jelenleg a Jobbik, a frakció lélegeztetőgépén. A frakció tagjai arra használják a tagságot, hogy az ő zsíros munkahelyüket megvédje
-  mondta ezzel kapcsolatban.

Teljes beszélgetés:
ECHO TV - A nemzet hangja - Napi aktuális
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ