Cropped landscape
Kultúra
Átadták a Szalay Annamária-médiadíjakat
2018-12-0617:28
Átadták az idei Szalay Annamária médiadíjakat. Az elismerést azok a szakemberek nyerhetik el, akik példamutató munkát végeznek a médiafogyasztó ifjúság védelme érdekében, valamint továbbviszik a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság öt éve elhunyt első elnökének szellemi örökségét.
Borbás Mária televíziós műsorvezető, szerkesztő és a Magyar Katolikus Rádió képviselője vehette át a Szalay Annamária Média Alapítvány idei díját. 
 
Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere a magyar kultúrtörténet jelentős személyiségeként beszélt a díj névadójáról, aki, mint mondta, új, a keresztény örökség és a magyar hagyományok alkotta utat jelölt ki a magyar kultúra továbbvitelében. 
Az alapítvány és az általa odaítélt elismerés célja a társadalmon belüli megértés erősítése - hangsúlyozta az elismerést odaítélő kuratórium elnöke, Varga Mihály pénzügyminiszter. 

Kiemelte,
Szalay Annamária olyan médiát akart teremteni, amely védi a gyermekeket a káros tartalmaktól, megfelel a keresztény elveknek és a nemzeti kultúrának, egyben hozzájárul a külhoni magyar média megteremtéséhez és fejlődéséhez.
ECHO TV – A nemzet hangja - Híradó
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ