Cropped landscape
Külföld
Iráni származású svéd politikus döntötte le a píszí falait a migránserőszak kapcsán
2018-12-0606:40
A svéd parlamentben Stockholm megyét 2010 óta képviselő politikus, Hanif Bali az elmúlt időben több bejegyzésében is foglalkozott az erőszakos nemi bűncselekményekkel. Tanulhatnának tőle az őshonos honatyák.
Itt az idő, hogy a migránsok által a fehér nők kárára elkövetett erőszakos nemi bűncselekményeket nevükön nevezzük: ezek etnikailag és vallásilag motivált visszaélések – írta a Twitteren Hanif Bali, a jobbközép Mérsékelt Párt iráni születésű parlamenti képviselője.

A svéd parlamentben Stockholm megyét 2010 óta képviselő politikus az elmúlt időben több bejegyzésében is foglalkozott az erőszakos nemi bűncselekményekkel.

Legutóbbi posztjában rámutatott, hogy a svédországi szexuális visszaélések 88 százalékát migránsok vagy migrációs háttérrel rendelkező férfiak követik el, az áldozatok pedig a legtöbb esetben fiatal fehér lányok.

Az iráni származású képviselő szerint ezek az adatok a többi nyugat-európai országban is hasonlóan alakulnak, éppen ezért sehol nem szabad elhallgatni az ilyen jellegű szexuális bűncselekmények etnikai és vallási indítékait, s a hatóságoknak mindent meg kell tenniük azért – mind Svédországban, mind a többi európai államban –, hogy a nők megfelelő védelemben részesüljenek, és ne legyenek kiszolgáltatva a migránserőszaknak.

Hanif Bali tweetjeinek aktualitást ad annak a tízéves finn kislánynak az esete, akit egy héttagú migránshorda többször is megerőszakolt, illetve hogy Stockholm ma már a világ nem hivatalos nemierőszak-fővárosának számít: egy főre vetítve magasan itt követik el a legtöbb ilyen bűncselekményt, többet, mint akár Fekete-Afrikában, akár a világ bármelyik fejletlen régiójában.

888.hu
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ