Cropped landscape
Sport
Kiütéses veszprémi siker
2018-12-0620:54
A címvédő MOL Pick Szeged és a tavalyi ezüstérmes Telekom Veszprém is győzött a kézilabda K&H ligában. A szegediek a Gyöngyös ellen nyertek idegenben 27-22-re, míg a Veszprém hazai pályán győzte le a Ferencvárost simán, 36-23-ra. 
A mérkőzés első gólját a Veszprém lőtte. Ezt követően felváltva potyogtak a gólok. Az Építők először 3-3 után tudott meglépni egynél többel. Előbb Mackovsek volt eredményes egy szép kínai figura után, majd Strlek is betalált, így gyorsan 2-re nőtt a Veszprém előnye. Egy darabig a 2-3 gólos különbség beállt a felek között, az első félidő hajrájára azonban 9-cel elléptek a bakonyiak. A 19-10-es félidei eredmény után a második játékrészben tovább nőtt a Veszprém előnye, és végül magabiztos 36-23-as diadalt aratott.
Nem mondanám, hogy könnyű meccsünk volt, de maximális koncentrációval játszottunk végig. Minden mérkőzéshez, ellenféltől függetlenül, így kell hozzáállnunk és akkor a jövőben is hasonló eredményekre lehetünk képesek
- mondta a Telekom Veszprém színeiben 600. gólját szerző Mirsad Terzic.
 
Győzelmével a bakonyi együttes zsinórban ötödik sikerét aratta a K&H ligában és ugyan egy meccsel kevesebbet játszott, de így is fellépett a tabella harmadik helyére.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ