Cropped landscape
Külföld
Sajtóklub 2.0: Macron napjai meg vannak számlálva
2018-12-0605:55
Macron a környezetváltozásra hivatkozva meg akarta emelni az üzemanyagárakat, ez pedig legjobban a lecsúszóban lévő középosztályt érinti és nem a liberális elitet, akik ki vannak tömve pénzzel - erről beszélt Oláh Gellért a Sajtóklub 2.0 című műsorunkban. A 888 újságírója elmondta, hogy azok hívják csőcseléknek a tüntető tömeget, akik a francia átlagfizetés többszörösét kapják meg. Franciaországban akkora társadalmi szakadék van, amit mi elképzelni sem tudunk - tette hozzá.
Oláh Gellért úgy látja, hogy Macron napjai meg vannak számlálva.
Falusi Vajk szerint Macron egy termék, aki mögött ott áll a teljes balliberális média.
A francia elnök testesíti meg azt a nyugat-európai bevándorláspárti elitet, amellyel szemben mi meghatározzuk magunkat. Macron társadalmi mérnök szindrómában szenved, miközben a saját választópolgárait nem veszi figyelembe.
A 888 publicistája szerint a tüntetések hátterében az áll, hogy adót kell emelni, hogy el tudják tartani a migránsokat. A jövő évi EP-választások tétje, hogy ezt az elitet elzavarjuk-e - szögezte le.

Dezse Balázs nem érti, hogy miért jelennek meg olyan cikkek, hogy "csökkent Macron népszerűsége'. Úgy látja, hogy ez már csak azért sem lehet igaz, mert Macron sosem volt népszerű.

Teljes adás:
ECHO TV - A nemzet hangja - Sajtóklub 2.0
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ