Cropped landscape
Sport
Madridban a Libertadores-kupáért
2018-12-0714:45
Vasárnap véget érhet a labdarúgó Libertadores-kupa döntője! A szurkolói balhék miatt többször elhalasztott visszavágót végül Madridban rendezik. A River Plate és a Boca Juniors játékosai is csalódottak, hogy nem Argentínában játszhatnak, de így is fontos számukra ez a finálé. 
Egyik csapat sem úgy tervezte, hogy december 9-én még a Libertadores-kupáért fog játszani, a szurkolói balhék miatt mégis így alakult. Carlos Tévez, a két manchesteri klub, a United és a City korábbi játékosa már a Boca Juniorst erősíti. Szerinte megalázó a szurkolók számára ez a helyzet.
Ez egy furcsa döntő lesz. Játékosként viszont fontos tudatosítani magunkban, hogy annak ellenére, hogy Madridban játszunk, ez még mindig a Libertadores-kupa fináléja. Csak a meccsre kell koncentrálnunk
- mondta Tévez.
 
A River korábban közleményben jelezte, hogy nem hajlandó Madridban pályára lépni, végül mégis elfogadták a csapat játékosai a döntést.
Sokat kellett várnunk erre a visszavágóra, de már majdnem eljött ez a pillanat. Ezt szeretnénk mi is és ők is. Pozitívak vagyunk és el akarjuk dönteni végre a kupa sorsát
- árulta el Jonathan Maidana, a River játékosa.
 
A győztes nem sokat pihenhet, hiszen december 18-án már a FIFA-klubvilágbajnokság elődöntőjében kell pályára lépnie az Egyesült Arab Emírségekben.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ