Cropped landscape
Belföld
Sorosék konferenciáján Gyöngyösi Márton arról beszélt, hogy behívná az EU-s csapatokat
2018-12-0712:21
Gyöngyösi Márton, a Jobbik elnökhelyettese képzeletbeli EU-s csapatokat hívna be az országba, hogy azok vegyék fel a harcot az álhírek ellen. De Soros egyik legrégebbi szervezetének a konferenciáján Gyöngyösi azt is elmondta, hogy a Jobbik vitázni akar a migrációról, az Európai Unió jövőjéről, amelyből egykor még ki akart lépni - hívta fel rá a figyelmet a 888.
Gyöngyösi Márton, a Jobbik elnökhelyettese az egyik legősibb Soros-szervezet konferenciájánkedélyesen elbeszélgetett Hadházy Ákossal és a szocialista Tabajdi Csabával. A Demokratikus Jogok Fejlesztéséért Alapítvány konferenciáján az MSZP-s politikus nemes egyszerűséggel elismerte, hogy a szocialista érában kilopták a pénzt az autópályákból. De ennél sokkal izgalmasabb Gyöngyösi újabb pálfordulása. Ő korábban a Soros-szervezetekről a következőket gondolta:
nem feledkezhetünk meg az olyan, nyíltan amerikai pénzekből tevékenykedő szervezetek nemzetellenes tevékenységéről, mint a Soros Alapítvány, a Hallgatói Hálózat vagy Bajnai Gordon egymilliárd forinttal megtámogatott Haza és Haladás Alapítványa.
Ehhez képest a Soros-szervezet mostani konferenciáján azt fájlalta, hogy nincs közös európai identitás, így nem lehet erre felépíteni egy nemzetállamok felett álló Európát. De régi kommunistákra emlékeztető módon – a fake news elleni harc kedvéért – szívesen kérne uniós segítséget is. Habár nem Moszkvától, hanem Brüsszeltől.
Ez ellen európai uniós szintű védelmet kell kérnünk, mert nem maradt más eszközünk
– fogalmazott a politikus. Ám a migrációt már annyira nem akarja megoldani, az Alfahír tudósítása szerint inkább csak "értelmes vitákat akar" róla.

888.hu
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ