Cropped landscape
Sport
Sima veszprémi siker
2018-12-1020:48
A Dabas csapatát fogadta a Veszprém a férfi kézilabda bajnokságban, ahol nagy fölénnyel, könnyedén 40-26-ra nyert. A meccs legeredményesebb játékosa a 7 gólig jutó veszprémi Kentin Mahé volt. 
Esélyeshez méltóan kezdte a mérkőzést a piros mezes Veszprém, állva hagyta ellenfelét és 5 perc elteltével már 4 góllal vezetett. A kezdeti megilletődöttség után sikerült a vendégeknek lefékezniük a magyar sztárcsapatot, és két gólra is visszazárkóztak. A félidő második felében aztán kijött a különbség a két együttes között és folyamatosan növelte előnyét a bakonyi alakulat, a félidőben már 7 góllal 19-12-re vezetett. A második játékrészben folytatódott a hazai dominancia. Még 6 perc sem telt el, amikor már 10 gól volt a két csapat között. Az utolsó negyedórában David Davis a fiataloknak is lehetőséget adott. Végül a Veszprém könnyedén 40-26-ra győzte le a Dabast.
Komolyan vettük a mérkőzést, sok gólt lőttünk, kicsit talán sokat is kaptunk, de ez benne van már ilyenkor. Az a lényeg, hogy a koncentráció megvolt, nem sérült meg senki és még egy hét van hátra az őszi bajnoki részből
– mondta Lékai Máté.

A Veszprém idei utolsó tétmérkőzését a Cegléd ellen játssza vasárnap idegenben.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ