Cropped landscape
Sport
Csak a győzelem elfogadható Liverpoolban
2018-12-1114:12
A labdarúgó Bajnokok Ligája C csoportjának rangadóján a Liverpool hazai pályán fogadja a csoportelső Nápolyt. Ha az angolok nem nyernek, akkor biztosan nem jutnak tovább a BL legjobb 16 csapata közé.
 A Liverpool 5 forduló után 6 szerzett pontjával csak a csoport harmadik helyén áll a 9 pontos Nápoly és a 8 pontos PSG mögött. Így amennyiben a vörösök nem az Európa Ligában szeretnék folytatni tavasszal, akkor a Napoli elleni utolsó mérkőzésen csakis a győzelem elfogadható Jürgen Klopp alakulata számára.
Magabiztosak voltunk a nápolyi és a belgrádi meccseken, aztán tudjuk mi lett a vége. Nem vehetünk semmit sem biztosra ebben a sorozatban. A Napoli egy rutinos csapat, amely tavaly remek szezont zárt Maurizio Sarrival. Carlo Ancelotti pedig ezen a színvonalon emelt még egy szintet
- mondta Klopp.

A Napoli abban az esetben, ha meg tudja ismételni a hazai 1-0-ás győzelmét, akkor biztosan csoportelsőként jut a nyolcaddöntőbe.
Nagy feladat előtt állunk, a mai mérkőzés nagyban befolyásolja a jövőnket. Egy ilyen kemény csoportból nagy dolog lenne továbbjutni, pláne elsőként. Azonban ha sikerül azt a játékot játszanunk, amivel idáig eljutottunk, bármi megtörténhet
- nyilatkozta Carlo Ancelotti.

A Liverpool - Napoli mérkőzést 21 órától rendezik meg az Anfield Roadon.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ