Cropped landscape
Sport
Kovács és Marosi az év legjobbjai
2018-12-1120:58
öttusa
Év végi karácsonyi ünnepségén díjazta a Magyar Öttusa Szövetség 2018 legjobbjait. Kovács Sarolta az év női-, Marosi Ádám pedig az év férfi öttusázója lett.
Nehéz és hosszú év után került korona a legjobbak teljesítményére az öttusasportban. A hölgyeknél Kovács Sarolta ötödik alkalommal kapta meg az elismerést.
Nagy megtiszteltetés, hogy az évben újra én lehetek az év magyar női öttusázója, illetve most Magyarországon én lettem az első, és hadd emeljem ki – amire tényleg nagyon örülök és büszke vagyok –, hogy a világon a világranglistán második lettem, úgyhogy ez azt mutatja, hogy nagyon jó évet zártam
- mondta Kovács Sarolta.
 
A férfi díjazott az idei Eb ezüstérmese, Marosi Ádám lett, aki az idei év után bízik egy hasonló folytatásban.
Volt benne kudarc és hál’ istennek volt benne siker, de most több volt a siker, mint a kudarc, úgyhogy remélem, hogy jövő évben ugyanígy tudunk majd beszélgetni
- nyilatkozta Marosi.
 
Az idei szezont hivatalosan is maguk mögött hagyták a sportolók, de fejben kicsit mindenki készül már következő idényre. 2019 szeptemberében ugyanis az egész öttusasport Magyarországra figyel majd, hiszen hazánkban rendezik a világbajnokságot. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ