Cropped landscape
Sport
A csodára készülnek
2018-12-1217:24
A Chelsea az egyik kedvenc csapata, így nagyon várja a csütörtöki Európa-liga mérkőzést a kapus Kovácsik Ádám. A Vidi FC úgy vág neki a csoport záró fordulójának, hogy esetleges pontszerzése esetén még tovább is juthat csoportjából.
A kapus Kovácsik Ádám már nagyon várja a Chelsea elleni mérkőzést. Az idegenbeli találkozón ugyanis még nem tudott pályára lépni az angol együttes ellen az Európa-ligában.
Pont akkor épültem fel és a kispadra már le tudtam ülni, de sajnos, pályára nem tudtam lépni. Úgyhogy izgatottan várom, mert egyik kedvenc csapatom amúgy a Chelsea. De nem gondolnám, hogy különösebb, ilyen speciális készülésre szükség lenne
- mondta Kovácsik Ádám, aki a saját szerepéről is beszélt.
Biztos, hogy nagyon sok pontrúgásuk lesz, esetleg szögletük. Ebbe a kapus szerepe is nagyon nagy. Én azt gondolom, hogy a csapatnak a védekezése, a tizenegy embernek az együtt mozgása rendben van
- fogalmazott. 
 
Csütörtökön 18 óra 55 perckor fogadja a Groupama Arénában a Vidi a Chelseat. Ha több pontot szerez angol riválisa ellen, mint a BATE Boriszov a PAOK Szalonikvel szemben, akkor továbbjut.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ