Cropped landscape
Sport
Itthon a női kézilabda-válogatott
2018-12-1315:17
Hazaért női kézilabda-válogatottunk a franciaországi Európa-bajnokságról. Kim Rasmussen együttese számára ugyan tegnap véget ért a torna, de az előzetes elvárásokat abszolút túlteljesítette a magyar csapat. 
Négy győzelem és két vereség. Ez a női válogatott mérlege a franciaországi Európa-bajnokságon. Kim Rasmussennek rengeteg nehézséggel kellett megküzdenie már a torna előtt. A csapat az előzetes elvárásokat teljesítette és nem sokon múlt, hogy egészen az elődöntőbe jusson a magyar együttes.
Nagyon jó volt szerintem a csapatösszhang. Én, mint aki később érkeztem a csapathoz, egy pillanatig sem éreztem azt, hogy új lennék, fiatal lennék. Úgyhogy szerintem tényleg szívvel játszottunk, végig egymást segítve, úgyhogy szerintem ez volt a mi titkunk
- nyilatkozta Lakatos Rita, az Echo Televíziónak.
 
A magyar csapat tegnap ugyan nagy bravúrral megverte Romániát 31-29-re, de a csapat számára véget ért a torna. A játékosok ettől függetlenül elégedetten térhettek haza.
Teljes mértékben elégedettek vagyunk, hiszen ez nem csak rajtunk múlott, hogy ma haza kellett jönnünk. Amit csak tudtunk, azt megtettük, hajtottunk végig, küzdöttünk és szerintem emelt fővel jöhettünk haza
- fogalmazott Tóvizi Petra.
 
A magyar válogatott így a 7. helyen zárta az Európa-bajnokságot.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ