Cropped landscape
Sport
A fegyelmezett játék lehet a mérkőzés kulcsa
2018-12-1415:49
Akár a döntő párosítása is lehetne a Ferencváros-OSC mérkőzés a férfi vízilabda Magyar Kupában. A holnapi elődöntőben az dönthet, hogy melyik csapat játszik majd fegyelmezettebben.
A Ferencváros az Egert, az OSC a Szolnokot verte a négy közé jutásért. A férfi vízilabda Magyar Kupában előrehozott döntőt játszik egymással a két győztes csapat. Bár Nikics sérült, Vámos Márton jobbnak tartja az FTC-t, de az ellenfelet dicséri. 
Mind fizikálisan, mind mentálisan nagyon fel kellett készülni rájuk, mert valóban nagyon jó pólót játszanak, és egy nagyon jó kapus áll a kapujukban
- mondta Vámos Márton, az FTC-Telekom Waterpolo játékosa az Echo Televíziónak. 
 
Tavaly a Magyar Kupa elődöntőjét és az Európai Szuperkupát is büntetőkkel bukta el az FTC. Idén az ötméteresekre nagyobb hangsúlyt fektetett a zöld-fehér együttes.
Azért az egy nagy tanulság volt, hogy két ilyen fontos mérkőzésen ötméteresekkel kaptunk ki. Úgyhogy mindenféleképpen tettünk rá hangsúlyt
- fogalmazott Varga Zsolt vezetőedző. 
 
Ennek eredményét már lehetett látni az Olympiakosz ellen az Európai Szuperkupa-döntőben, amit a zöld-fehérek nyertek. Az FTC-OSC elődöntőt szombaton 14 órától játsszák a Komjádi uszodában. A másik ágon a Miskolc a BVSC-vel mérkőzik. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ