Cropped landscape
Belföld
Már a Soros-egyetem tüntetésén sem bírt magával a baloldal új „mártírja”
2018-12-1606:29
A napokban zajló kormányellenes tüntetések alatt a Soros-portálok új mártírokat próbálnak gyártani.
Mohácsi Márk - feltételezhetően ittas állapotban - letörte egy rendőrautó visszapillantó tükrét, amiért természetesen a hatóságok megbilincselték és beültették egy járművükbe. A 444-nek a fiatalember azt állította, hogy ezután az egyik egyenruhás fojtogatni kezdte, meg is verte, majd ezután ő hátrabilincselt kézzel valahogy elővette telefonját és hangfelvétel rögzítésébe kezdett.
 
Az állítólagos bántalmazás előtt kép is készült, ahol a portál kollégája kapta lencsevégre Mohácsit, ahogy épp vigyorog a földön, a rendőrök pedig épp megbilincselik. Mohácsi a hangfelvétel elindítása után konfrontálódott a rendőrökkel, erről van hanganyag, az ominózus túlkapásról viszont természetesen nincs semmi bizonyíték.

Az Origo talált egy korábbi felvételt a "mártírról", ahogyan másfél éve, az akkor még ellenzéki propagandatévéként üzemelő Hír TV riportere mögött táncol félmeztelenül a Soros-egyetem melletti tüntetésen. Az őrület úgy látszik, megmaradt, a tánchoz talán kicsit hűvösnek érezte az időjárást, most inkább a rendbontást és a provokálást választotta módszeréül. 
A 888 újságírója levideózta a fiatalembert, ahogy a Körúton keménykedik gördeszkájával, beszólogat a rendőröknek, megpróbálja magát elüttetni és fenyegeti a hatóságokat. "Feltehetően egy fizetett aktivista, aki hangrögzítővel a zsebében arra várt, hogy letartóztassák. Ne dőljetek be a liberális média hazugságainak!" - írta a poszthoz.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ