Cropped landscape
Sport
A Vidi győzött a kemény rangadón
2018-12-1713:08
A MOL Vidi FC nyerte végül a labdarúgó otp bank Liga utolsó idei rangadóját. A székesfehérváriak végül 2:1-re győzték le hazai pályán a két futballistáját elveszítő Ferencvárost.
Még negyedóra sem telt el, amikor a speciális karácsonyi mezben pályára lépő Mol Vidi részéről Hadzic jó húszról pazar mozdulattal csavart a jobb kapufára. Majd az első fél óra végén vezetést is szerzett a Vidi: Pátkai beadásába Hodzic tette bele jó ütemben a lábát az ötösön. Sokáig nem vezettek a hazaiak, mert Petrjak lépett meg Lanzafame labdájával, és átemelte Kovácsikot. Már bent volt a labda, amikor Vinícius arcon rúgta Varga Rolandot, akit végül a szünet előtt le is kellett cserélni, csakúgy mint korábban a szintén megsérülő Lovrencsics Gergőt is.
Sajnálatomat fejezem ki Lovrencsics Gergőnek, aki sajnos megsérült az én akcióm után. Nem gondoltam volna, hogy ez ilyen komoly történet volt. Nem éreztem ilyen veszélyesnek, de ezúton is bocsánatot kérek tőle és a családjától
- nyilatkozta az Echo Tv-nek Kovács István, a MOL Vidi játékosa.

A fordulást követően sokáig semmi nem történt, aztán a 67. percben Scsepovics, szinte azonnal meglépett Kovács indításával, remek mozdulattal becsapta Otigbát, majd bevágta a Vidi vezető gólját. Petrjak még a 83. percben hajszál híján egyenlített, de emelése elakadt a védőkben, így 2-1-re megnyerte a szezonzáró rangadót a Vidi.

A második félidőben én azt gondolom, hogy egyértelműen jobban kontrolláltuk a meccset, mint az elején és gyakorlatilag ezen a kontrán kívül, amiből a gól született, nem is nagyon volt helyzete, illetve kapura lövése a Vidinek. Úgyhogy ezért fájó, hogy így elvesztettük ezt a mérkőzést
- mondta Dibusz Dénes, az FTC kapusa.

A Vidi ezzel a győzelemmel öt pontra csökkentette a hátrányát a Fradival szemben. Az már korábban eldőlt, hogy a zöld-fehérek zárják élen az őszi szezont..
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ