Cover
Belföld
Megrendezett jelenetek, hátratett kézzel padlón az ellenzék
2018-12-1719:46
A gyurcsányista képviselőknek és a szoci politikusoknak sikerült teljesen hiteltelenné tenniük magukat. Bejutottak az MTVA épületébe, ott zaklatták a munkásokat, zavarták a műsort, amperkodtak a biztiőrökkel, majd magukra öltötték az áldozati szerepet és hátratett kézzel lefeküdtek a földre, miközben Varju László épp el akarta venni az egyik testőr fegyverét. A 888.hu három élő videóból rekonstruálta a magyar politikatörténet legszánalmasabb pillanatát. 
Nemzetközi sajtótájékoztatóra készülnek és megpróbálják áldozatként bemutatni saját magukat, ám egy ki nem kapcsolt telefon véletlenül felvette, ahogy épp ötletelnek, hogy miként lehetne még nagyobb hírverést csinálni az egésznek. 
 
A mesterterv megszületése után lefekszenek a földre, majd Bangóné elsírja magát (jár neki a külön piros pont, mert nagyon hitelesen csinálta), végül felhívják Varju Lászlót, akit szerintük ELRABOLTAK a biztonságiak. Ám Varju élő videójából kiderül, hogy éppen ő dulakodik az alkalmazottakkal, sőt, a videó egy adott pontján az is hallható, hogy éppen el akarja venni az egyik fegyverét. 
 
Majd mindezek után alpári, kommunista stílusban beszél a köztévé beosztottjaival. Azt mondta, hogy ő fizeti a biztonsági őrt, miközben adóforintokból őt tartjuk el. Szemmel láthatóan feleslegesen. 
 
A DRÁMAI felvétel itt:
A PestiSrácok elkészítette az év legtökéletesebb alkotását. Bangóné a következőket mondja: "K...a erős kép lenne, ha lefeküdnénk a lépcső elé tarkóra tett kézzel
– Így manipulál az ellenzék.

A felvétel:
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ