Cropped landscape
Sport
Miamiban kapott ki a Houston
2018-12-2118:05
A tavalyi főcsoport-döntős Houston Rockets idegenben kapott ki a Miami Heattől 101-99-re az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság legutóbbi játéknapján. A Heat ezzel ebben a szezonban először tudott zsinórban három mérkőzést megnyerni.
Ellentmondást nem tűrően kezdte a piros mezes Houston Rockets a Miami elleni összecsapást. James Hardenék ugyanis az első negyedben már 16 ponttal is elléptek ellenfelüktől. A második felvonásban azonban megsérült a Rockets irányítója, Chris Paul. Ettől a ponttól kezdve pedig folyamatosan csökkentette a különbséget a Miami.

A harmadik játékrészben egyenlítettek a hazaiak, majd a vezetést is átvették. A záró 12 percben a Heat 11 pontos előnyig is eljutott, ám a Rockets innen is visszajött és Eric Gordon még a győzelemért is dobhatott, de a végén kimaradt a triplája, így a Miami 101-99-re végül megnyerte a mérkőzést, amellyel zsinórban harmadik győzelmét aratta a szezonban és sikerével feljött keleten az utolsó rájátszás pozíciót érő 8. helyre. Míg a Houston szintén 8., csak nyugaton.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ