Cropped landscape
Sport
Nem gondolkozott kétszer Solskjaer
2018-12-2119:41
Nem gondolkozott kétszer, amikor a Manchester Unitedhoz hívták menedzsernek. Erről Ole Gunnar Solskjaer beszélt első sajtótájékoztatóján új együttesénél. A norvég megbízott edző José Mourinhót váltotta a kispadon, és első körben a saját képére formálná új csapata játékát. 
Itt még játékosként erősítette a vörös ördögöket a norvég csatár, aki most tért vissza egykori sikerei színhelyére és megtartotta első sajtótájékoztatóját.
Természetesen nem gondolkoztam kétszer, amikor hívtak, hogy szerződtetnének. Ez nyilvánvalóan több, mint megtisztelő és különleges, hogy néhány hónapig segíthetem a klubot
- mondtaOle Gunnar Solskjaer, a Manchester United megbízott menedzsere. 
 
A norvég mester nincs könnyű helyzetben, hiszen a United jelenleg hatodik az angol bajnokságban és 11 pontra van a negyedik helytől, ami még Bajnokok Ligája indulást érne a következő szezonban.
Szeretném, ha a játékosok megértenék, hogyan akarom, hogy játszanak. Hogy hogyan futballozzunk csapatként, együtt. Csak ezután foglalkozunk az eredménnyel, hogy mennyi pontot tudunk begyűjteni. Meccsről meccsre kell haladnunk
- folytatta a tréner.
 
Solskjaer első mérkőzése szombaton este a walesi Cardiffban lesz a manchesteriek élén.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ