Cropped landscape
Kultúra
Egész napos programmal ünnepelnek Veszprémben
2018-12-2206:24
Egész napos programmal ünneplik ma Veszprémben az Európa Kulturális Főváros cím elnyerését, koncertekkel, kulturális és szórakoztató programokkal várnak mindenkit a belvárosban.

Az érdeklődőket 11 helyszínen várják, lesz dzsesszsarok az egyik belvárosi épületben, az ír zenét játszó Bran zenekar táncházzal kísért koncertet ad a Hangvilla rendezvényközpont kávézójában, míg magyar, moldvai és gyimesi táncház várja az érdeklődőket az Óváros tér egyik Szabadság téri épületében. 
   
Írok, költők, slammerek találkozóhelye lesz az Utas és holdvilág antikvárium, egy belvárosi kirakatban lehet majd filmeket nézni, tárlatvezetést tartanak a 12 fal című kiállításon, Balaton-felvidéki festők állítanak ki az Óváros tér egyik épületében, miközben bárki készíttethet magáról fényképet a város fotográfusainak segítségével, melyen egy feliratban oszthatja meg a közönséggel, hogy mit vár 2023-tól - mondta. 
     
A 80-as, 90-es évek slágereivel, ajándékokkal, meglepetésekkel készül a Méz Rádió kitelepült csapata a karácsonyi vásárban este, valamint fényfestés teszi még szebbé az ünnepi fénybe öltözött Óváros teret.

MTI
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ