Cropped landscape
Sport
Ünnepi forduló Angliában
2018-12-2516:08
Ha csak egy-két napra is, de sok sportágban megáll karácsonykor az élet, így van ez a foci világában is, de nem úgy az angoloknál. A Premier League-ben minden évben ünnepi fordulót rendeznek. A Liverpool eddig veretlen az őszi szezonban és szeretnék, ha ez már így is maradna.
Féltávhoz érkezik az angol labdarúgó-bajnokság. Az előző szezonban Bajnokok Ligája-döntőt játszó Liverpool pedig megtartotta jó formáját. Idén 18 forduló után még veretlenek a Vörösök, ami nem kis teljesítmény a sokak által a világ legerősebb bajnokságának tartott Premier League-ben.
Nyilvánvaló, hogy eddig egy nagyon jó szezon áll mögöttünk és emiatt egy sokkal erősebb alapra építkezhetünk a második félévben, mint tavaly. Ünneplésről, vagy örömködésről azonban szó sem lehet, mindössze néhány pont előnyünk van a Manchester Cityvel szemben és még hátra van 20 forduló. Ez nagyon-nagyon sok és még nagyon sok minden történhet közben. Általában amikor az ember azt mondja, hogy na, most minden rendben van, akkor történik valami. Mindannyiunknak az utolsó pillanatokig küzdenie kell
- mondta Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere.

A Liverpool karácsony alkalmából a 15. helyen álló Newcastle csapatát fogadja. A kérdés, hogy mennyire lesznek kedves vendéglátók, ajándékoznak-e pontot a szarkáknak, vagy sem?
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ