Cropped landscape
Sport
Otthon nyert a Brooklyn és a Dallas
2018-12-2718:43
Az észak-amerikai profi kosárlabda liga legutóbbi játéknapján a Brooklyn és a Dallas is győzni tudott hazai környezetben. Előbbi túlórában múlta felül a Charlotte-ot, míg utóbbi a New Orleans ellen szakította meg 5 meccses vereségi szériáját. 
A rendes játékidő hajrájában Kemba Walker egymaga 12 pontot dobott és az ő vezérletével a győzelem kapujába került a fehér mezes Hornets, ekkor azonban a Brooklyn zóna védekezésre váltott, ez pedig telitalálatnak bizonyult, ugyanis a Nets 8 pontos hátrányból állt fel és hosszabbításra mentette a mérkőzést. A túlórában pedig továbbra is jól működött a hazaiak védekezése. A Charlotte nem találta az ellenszert, ez pedig végül a Brooklyn győzelmét eredményezte. A vége 134-132 a Netsnek. Atkinson együttese ezzel utóbbi tíz meccséből kilencet megnyert.
 
A Dallas 6-os, míg a New Orleans 4-es vereségsorozattal érkezett meg az összecsapásra. A találkozó végig kiegyenlített volt, ugyan a záró etapot még a fehér mezes Pelicans kezdte előnyből, de a Mavs hamar kiegyenlített, majd a kezdő irányítóként remeklő Luka Doncic eldöntötte a mérkőzést. A vége 122-119 a Dallasnak, ezzel Doncicék 6 mérkőzés után tudtak újra diadalmaskodni.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ