Cropped landscape
Sport
Fussunk az élményért, fussunk, hogy segíthessünk!
2018-12-3114:12
Fussunk az élményért, fussunk, hogy segíthessünk! Ezzel a mottóval immár hatodik alkalommal szerveztek szilveszterkor jótékonysági futóversenyt Érden. 2018-ban "A Szívbeteg Gyermekek Védelmében Alapítványt" támogatták azok, akik beneveztek egy utolsó futásra az óévben. 
Stílusosan pezsgőpukkantással indult útjára a VI. Érdi Jótékonysági Futás Szívbeteg Gyermekekért. A főszervező idén is a 20-30 Egyesület volt.
Ezeknek a gyerekeknek, ezeknek a családoknak szükségük van arra, hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy vannak szervezetek, akik segíteni tudják az ő további életüket. Ugyanis szívhibával is nagyon sokáig lehet élni, hogyha a megfelelő segítséget megkapják
- mondta Csengeri Attila főszervező.
 
A profiktól a kezdőkig mindenki megtalálhatta a számára ideális kihívást, hiszen a 4 különböző távból a legrövidebb 700 méter volt, a leghosszabb pedig csaknem 11 kilométer 
Bevallom őszintén, hogy ez az első, de szerintem kedvet fogunk kapni, mert nagyon-nagyon jól érezzük magunkat. Jó idő is van, a gyerekek is élvezik, úgyhogy szuper!
- mesélte az egyik futó stábunknak.
 
A több száz induló nevezési díját, illetve további adományokat teljes egészében A Szívbeteg Gyermekek Védelmében Alapítvány kapta meg.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ