Cropped landscape
Sport
Másodszor is nyertek a németek
2019-01-0215:26
Tenisz
Második mérkőzését is megnyerte a Hopman-kupán Németország. A vegyescsapatok nem hivatalos világbajnokságán a tavalyi döntős ezúttal a franciákat győzte le 2-1-re.
Pedig a párharcot a franciák kezdték jobban, hiszen női egyesben Alizé Cornet az első szettet 7:5-re megnyerte az adogató Angelique Kerber ellen. A második játszmában azonban feljavult a német és többek között az ilyen megoldásainak köszönhetően 6:2-re lelépte Cornet-t. A harmadik szettet pedig egy ászértékű adogatással zárta le Kerber, ezáltal behúzta azt 6:4-re és a meccs is az övé lett. 
 
Férfi egyesben a fejpántos Alexander Zverev kezdett pazarul, és nyerte az első játszmát 6:3-ra. A másodikban azonban óriásit küzdött Lucas Pouille és tie-breakben 7:6-ra győzött, így jöhetett a harmadik szett. Ott már nem volt kérdés, Zverev simán nyert 6:2-re, ezzel a meccs is az övé lett. 
 
Párosban így hiába győztek 4:3, 4:3-ra a franciák, összességében a németek diadalmaskodtak 2-1-re, akik két győzelmükkel vezetik csoportjukat és jó esélyük van az idei döntőre is.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ